Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’nun girişimiyle hayata geçirilen "Üreten Kadın Çarşısı," 14 Temmuz Pazar günü tekrar kapılarını açmaya hazırlanıyor. Millet Bahçesi’nde saat 18:00’de başlayacak olan etkinlik, ilçedeki üreten kadınların el emeği göz nuru eserlerini sergilemesini sağlayacak.

Başkan Çırpanoğlu’nun destekleriyle düzenlenen çarşıda, yemeklerden takılara, çantalardan amigurumi oyuncaklara kadar geniş bir ürün yelpazesiyle ziyaretçilerini ağrlayacak.

Etkinlikte, kadın girişimciler, çeşitli el emeği ürünlerini sergilemenin yanında satışını da yaparak aile ekonomine ve istihdama katkı sağlıyor.

Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor

14 Temmuz Pazar günü saat 18.00’de yeniden kapılarını açacak olan Kadın Emeği Çarşısına tüm vatandaşları davet eden Başkan Çırpanoğlu, "Kadınların ekonomik ve sosyal hayata katılımlarını güçlendirmek, bizim için büyük önem taşıyor. Üreten Kadın Çarşısı, bu amaç doğrultusunda atılan somut adımlardan sadece biri. Kadın girişimcilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz, çünkü onların başarısı toplumumuzun başarısı demektir," dedi.

Üreten Kadın Çarşısı, Kahramankazan’daki girişimci kadınlara hem ekonomik hem de sosyal anlamda büyük katkılar sağlarken, ziyaretçilere de keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Muhabir: Fatma Doğanay