Yaşam

Kaldırım düzenlemesi için 21 gündür bekliyor

Keçiören Çura Sokakta 21 gün önce su borusunun patlaması nedeniyle açılan kaldırımın hala yapılmaması, sokak sakinlerinin tepkisine nede oldu.

Abone Ol

Keçiören Cura Sokak'ta Balıkçıoğlu Apartmanı'nda(12/5) yaşayan Osman Özkan 21 gün önce su borusunun patlaması sonucu yapılan tadilat sonrasında kaldırım kısmının bozulup toz toprak haline gelmesinin kendilerini rahatsız ettiğini ve 21 gündür bu kaldırımların yapılmasını beklediklerini ifade etti.

Yaşanan süreci anlatan Osman Özkan, "patlayan su borusu için kazılan yerler düzgün bir şekilde yapılmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin müdahale ettiği sorundan sonra belediyelerin müdahale alanı paylaşımı vatandaşı mağdur etti. Yapılan işlemde açılan yol kısmını Büyükşehir Belediye ekipleri kapatırken, kırılan kaldırımların Keçiören Belediyesi alanına girdiği gerekçesiyle yapılmaması ve sonrasında yapılan tüm başvurulara rağmen Keçiören Belediyesi tarafından kaldırımların yapılmaması bizi mağdur etti" dedi.

Keçiören Cura Sokak'ta Balıkçıoğlu Apartmanında yaşadığını belirten Özkan oluşan tozlardan dolayı rahatsız olduklarını belirterek şunları söyledi:

“21 gündür aynı sorunun devam ediyor, girişte oturduğum için oluşan tozdan ötürü penceremizi açamıyoruz. Belediyeye gittik, ilgili makamlara sorunu ilettik. Fotoğrafını dahi çektirdik buranın. Oradaki yetkililer işleme alındığını ve buraya gelip müdahale edileceğini söyledi. Babam öleli 76 yıl oldu. O nasıl geri gelmediyse bunlar da gelmiyor gelmeyecek.”