Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, pazaryeri ziyareti sırasında esnafla samimi sohbetler gerçekleştirdi. Hemşehrileriyle birebir görüşerek, onların sorunlarını ve önerilerini not aldı.

Özarslan, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Ayvalı Çarşamba Pazarı’nda esnafımıza hayırlı işler dileyip alışverişimizi yaptık. Pazarda hemşehrilerimiz ile buluşarak hemhal olduk. İstek ve taleplerini not alarak hızlıca çözüm yollarına başladık."

“SİZİ ÇÖPTEN KURTARACAĞIZ”

Başkan Özarslan, sosyal medya paylaşımında ayrıca Kurban Bayramı sonrasında çöp konteynerlarının geleceğini duyurdu ve "İnşallah sizi çöpten kurtaracağız!" diyerek Keçiören’in temizliği ve düzeni konusunda çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Altın Portakal Film Festivali şıklık yarışı Altın Portakal Film Festivali şıklık yarışı

“İŞİMİZ GÜCÜMÜZ KEÇİÖREN”

Yapılan çalışmaları, "İşimiz Gücümüz Keçiören" sloganıyla sosyal medya üzerinden duyuran Özarslan, gelecekteki projeleri hakkında da ipuçları verdi. Özellikle esnaf ve vatandaşlarla yapılan buluşmaların, belediye hizmetlerinin daha etkin ve verimli olmasını sağladığını belirtti. Keçiören’in gelişimi için yeni projeler ve çözümler üzerinde çalıştıklarını ifade eden Özarslan, halkın ihtiyaçlarına hızlı yanıt vermeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Mesut Özarslan’ın Çarşamba Pazarı ziyareti, Keçiören halkı ve esnafı tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Muhabir: Hacer Koca