Siyaset

Keçiören Belediyesine Lefkoşa'dan misafir

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Ankara'nın Keçiören ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Özçınar'ı makamında ağırlayarak iki belediye arasındaki dostane ilişkilerin altını çizdi.

Abone Ol

Buluşmada, önemli konular masaya yatırıldı. Belediyelerin ortak akılla yürüteceği çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretin ardından Başkan Mesut Özarslan, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Kardeş belediyemiz olan Lefkoşa - Güzelyurt Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Özçınar belediyemizi ziyaret etti. Kıymetli başkanımıza nazik ziyareti için teşekkür ediyoruz."

Ortak Projeler Gündeme Geldi

Özarslan, açıklamasında iki belediye arasında gerçekleştirilecek hizmet ve projelere dair verimli bir görüşme yaptıklarını belirtti. "Birlikte gerçekleştireceğimiz hizmet ve projeler üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İş birliğimizin vatandaşlarımız için hayırlı sonuçlar getireceğine inanıyoruz." diyerek iş birliğinin güçlenerek devam edeceğini ifade etti.

Toplantının ardından, Başkan Mahmut Özçınar, Başkan Özarslan'a ebru sanatı kullanılarak hazırlanmış özel bir tablo hediye etti.