Ekonomi

Keçiören'de emekli ve asgari ücretli için eylem çağrısı

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan emekli ve asgari ücretliler için eylem çağrısı yaptı.

Abone Ol

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, emekliler ve asgari ücretle geçinmeye çalışan vatandaşlar için önemli bir çağrıda bulundu. Özarslan, tüm Keçiören halkını bu hak arayışında birlik olmaya davet ederek, birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekti.

Dr. Mesut Özarslan, yaptığı açıklamada, "Şimdi tüm Keçiören’i ayağa kalkmaya davet ediyoruz. Buradan bütün Keçiören’e sesleniyoruz: Keçiören, ayağa kalk! Emeklinin, geçinemeyenlerin, zam isteyenlerin yanındayız. Asgari ücretle hayatını geçirmeye çalışan vatandaşlarımızla, kıt kanaat geçinmeye çalışanlarla el eleyiz," diyerek, vatandaşları bir araya gelmeye çağırdı.

Başkan Özarslan, eylemin amacının emeklilerin ve asgari ücretle geçinen vatandaşların yaşam koşullarını iyileştirmek olduğunu belirtti. Özarslan, "Hep birlikte sesimizi duyuracak; görmeyenlere inat kendimizi uzaydan göstereceğiz. Durmadık, yeni başlıyoruz. Hep birlikte hak ettiğimiz zammı alacağız," diyerek kararlılıklarını vurguladı.

Başkan Özarslan herkesin bu hak mücadelesine destek vermesi gerektiğini belirterek, "Emekli, asgari ücretli, geçinemeyen herkesin sesi olacağız. Bu zorlu ekonomik şartlar altında ezilen halkımızın yanındayız. Birlikte güçlü bir ses çıkararak, hak ettiğimiz yaşam standartlarına kavuşacağız" dedi.