Avukatlık ücret tarifesine zam geldi! İşte, yeni ücretler Avukatlık ücret tarifesine zam geldi! İşte, yeni ücretler

Kızılcahamam Belediyesi, yerel değerlerini ve kültürel mirasını korumak ve tanıtmak amacıyla önemli bir etkinlikte yer aldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kırsalda Bir Değişim Hikayesi Yazılıyor" temalı Türkiye Ortak Tarım Politikası Ağı İzleme Değerlendirme Komite Toplantısında, Kızılcahamam’ın coğrafi işaretli ürünleri olan bazlama ve sof kumaşı katılımcılara tanıtıldı.

Kızılcahamam bazlaması, bölgenin yerel mutfağının en önemli lezzetlerinden biri. Sof kumaşı da, Kızılcahamam’ın zengin kültürel mirasının bir diğer önemli parçası.

"Kırsalda Bir Değişim Hikayesi Yazılıyor" konulu toplantıda, Kızılcahamam bazlaması ve sof kumaşı, katılımcılara tanıtılarak büyük ilgi gördü.

Kızılcahamam Belediyesinden etkinlikle ilgili yapılan sosyal medya paylaşımında  "Kızılcahamam’ın değerlerini tanıtmak ve yaşatmak bizim için büyük bir gurur kaynağı. Bazlama ve sof kumaşı, kültürel mirasımızın önemli parçalarıdır. Bu tür etkinliklerle, bu değerleri geniş kitlelere tanıtmayı ve gelecek nesillere aktarmayı amaçlıyoruz" denildi.

Muhabir: Cansel Yıldız