1 Haziran 2022 tarihinde Kocaeli’nin Derince ilçesinde meydana gelen olayda, Ö.A. (44), eşinin dört yıldır yasak ilişki yaşadığı C.Ö. (60) ile karşılaşınca kavga çıkardı. Kavga sırasında cebinden çıkardığı meyve bıçağıyla C.Ö.’yü göğsü de dahil olmak üzere 8 kez bıçakladı. Olayın ardından Ö.A. kaçarken, yaralanan C.Ö. hastaneye kaldırıldı. Ö.A. kısa süre sonra gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Mahkemede İfadeler Verildi

Olayla ilgili açılan davanın ilk duruşması Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Sanık Ö.A., savunmasında eşinin C.Ö. ile sosyal medya üzerinden tanıştığını ve yasak bir ilişki yaşadığını belirterek "Eşim birkaç kez evi terk edip onun yanına gitmişti. Ancak ben onu affettim ve evimize geri döndü. Olay günü tesadüfen C.Ö.'yle karşılaştık ve bana küfür edince gözüm döndü" dedi. Ö.A., öldürme niyetinde olmadığını, olayın aniden geliştiğini savundu.

"Bana Yapılanları Hak Ettim"

Mahkemede ifade veren müşteki C.Ö. ise, olayın kendisi için utanç verici olduğunu belirterek sanıktan şikayetçi olmadığını söyledi. "Bu olay benim için büyük bir utanç kaynağı. Onun yerinde olsam, beni öldürürdüm. Yaptıklarımı hak ettim ama ilişki tek taraflı değildi" dedi. C.Ö., sanığın kendisini bıçakladıktan sonra "Seni nasıl doğradım gördün mü?" dediğini de ekledi.

Eşin İfadesi: "İlişkimiz Gönüllüydü"

Sanığın eski eşi R.A.Ö. de duruşmada ifade verdi. C.Ö. ile aralarındaki ilişkinin gönüllü olduğunu belirten R.A.Ö., "Kocamla boşandıktan sonra bu olaylar yaşandı. C.Ö. ile aramızda gönül ilişkisi vardı, zorla bir durum yoktu" dedi.

Beyoğlu'nda polis memuruna bıçaklı saldırı: Şüpheli yakalandı! Beyoğlu'nda polis memuruna bıçaklı saldırı: Şüpheli yakalandı!

Savcı, Ağır Ceza Talep Etti

Cumhuriyet savcısı, sanığın "haksız tahrik altında kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme, avukatların ek süre talebi üzerine duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı