Konya'nın Selçuklu ilçesinde, gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin çarptığı motosikletteki yolcu hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü de hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, Bosna Hersek Mahallesi'nden şehir merkezi istikametine seyir halinde olan Hakan Arınç'ın kullandığı 42 ARK 500 plakalı motosikletin, aynı yönde ilerleyen H.Ö. yönetimindeki 42 ACP 676 plakalı otomobile çarpmasıyla gerçekleşti. Çarpışmanın etkisiyle motosiklette yolcu olarak bulunan Oğuzhan Ekici otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti, sürücü Hakan Arınç ise yol kenarına savruldu. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, araç altında kalan Oğuzhan Ekici'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan sürücü Hakan Arınç ise Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı, ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Otoyolda zincirleme kaza can aldı Otoyolda zincirleme kaza can aldı

Kazada hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri, yapılan incelemenin ardından ailelerine teslim edildi. Hakan Arınç ve Oğuzhan Ekici'nin öğle namazını müteakip Yazır Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi. Kazayla ilgili tahkikat ise devam ediyor.

Kaynak: İHA