Gündem

KPSS Sınavında Yanlış Okula Giden Genç Kız, Gözyaşları İçinde Yaşadıklarını Anlattı

15 Eylül Pazar günü gerçekleştirilen KPSS ortaöğretim sınavına katılamayan genç kız, yaşadığı talihsiz olayı sosyal medyada paylaştığı video ile gözyaşları içinde anlattı. Yanlış okula gittiğini dile getiren genç, kapıdaki kontrol ve sınıftaki gözetmenin de kontrolünden geçtiğini belirtti.

Abone Ol

Genç kız, "Kapıda da sınıfta da kontrol edildiğinde fark edilmedi. Sıraya yerleştim, asıl öğrenci geldi. Hemen kendi okuluma gittim, yetiştim fakat içeri almadılar. 2 yılım çöp oldu," diyerek yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi.

Bu olay, KPSS sınavı için hazırlanan birçok öğrencinin dikkatini çekerken, sınav gününde doğru okula gitmenin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Genç kızın duygusal anları, sınav stresinin ve hazırlık sürecinin ne denli zorlayıcı olabileceğini gösterdi.

Sınav sürecinde yaşanan bu tür aksaklıkların önlenmesi için öğrencilerin daha dikkatli olmaları gerektiği vurgulanırken, yetkililerden de gerekli önlemlerin alınması talep ediliyor. Genç kızın hikayesi, birçok öğrenci için ilham kaynağı olmayı sürdürüyor.