Küçük Prens, kendi gezegeninde çiçeğiyle yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle uzaklaşmaya karar verir. Bu macera dolu yolculuk sırasında Dünya'ya da gelir ve burada Sahra Çölü'nde bir pilotla karşılaşır. Peki, Küçük Prens kimdir? Neden sürekli sorular sorar? Yolculuğunda hangi gezegenlerde kimlerle karşılaşmıştır ve neler öğrenmiştir? Bu soruların cevapları, izleyicilere hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşatacak.

BÜYÜKLER VE ÇOCUKLAR İÇİN BİR HİKÂYE

Bu öykü, çocukları eğlendirirken, büyükleri hüzünlendiriyor. Aynı zamanda, büyümenin ne anlama geldiğini düşündürüyor. Başkent Kültür Sanat Tiyatrosu farkıyla sahneye konulan müzikal, büyük bir görsel şölen sunacak. Küçük Prens'in söylediği gibi: "Büyüklere her şeyi açıklamak gerek zaten." Ve Antoine de Saint-Exupery’nin dediği gibi: "Artık büyüdünüz ve oldukça 'tuhaf'sınız."

Çankaya Belediyesi ağaç budama çalışması devam ediyor Çankaya Belediyesi ağaç budama çalışması devam ediyor

OYUN BU AKŞAM!

Etkinlik, bugün saat 18.00’de Devlet Tiyatroları 75. Yıl Sahnesi'nde perdelerini açacak. Küçük Prens'in dediği gibi, "Yalnız çocuklar ne aradıklarını bilirler." Bu yüzden, büyükler ve çocuklar bu eşsiz deneyimi kaçırmamak için biletlerinizi almayı unutmayın!

Muhabir: Hacer Koca