Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, 2024 LGS Türkiye birincisi Osman Kaan Çalışan ve onu yetiştiren öğretmenleri belediyede misafir etti. Başkan Şahin, ülkemizin geleceğine ışık tutacak olan başarılı öğrenciyi tebrik etti.

2024 LGS sınav sonuçlarında Türkiye birincisi olan Osman Kaan Çalışan, Ankara Tuzluçayır’da bulunan Özel Bilinç Ortaokulu'ndan mezun oldu. Osman Kaan'ın başarısı, okul müdürü Bilinç Derya Güngör tarafından da büyük bir gururla karşılandı. Güngör, öğrencisinin birinci sınıftan itibaren gösterdiği disiplin ve azmin bu başarıda büyük rol oynadığını belirtti.

OKUL MÜDÜRÜ NE DEDİ

Bilinç Derya Güngör, sonuçların açıklanmasının ardından haber sitemize yaptığı açıklamada, "Öğrencimiz Osman Kaan Çalışan okulumuzun birinci sınıftan beri öğrencisiydi. Çok iyi bir öğretmen kadrosu ve süreci destekleyen anne babası ile iyi bir ekip çalışmasının sonucunda öğrencimiz birinci oldu. Öncelikle kendisini kutluyorum. Başarılı olmak isteyen tüm öğrenciler Osman Kaan gibi disiplinli ve planlı yaşamayı alışkanlık haline getirmeli. Osman Kaan, her zaman kitap okuyan, araştırmayı seven, sorumluluklarını bilen bir öğrencimizdir. Birinci sınıftan itibaren okulumuzun bütün öğrencilerimizden beklenen sorumluluklarını yerine tam getirmiştir, sonuç bizim için tesadüf değil, tüm okulumuzun, öğrencimizin ve ailesinin görev sorumluluklarını yerine getirmesinin sonucudur" dedi.

Başkent Üniversitesi'nden Uluslararası Ortopedi ve Travmatoloji Konferansı Başkent Üniversitesi'nden Uluslararası Ortopedi ve Travmatoloji Konferansı

BAŞKANIN MESAJI

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Osman Kaan Çalışan'ı tebrik ederek, "Ülkemizin geleceğine ışık tutacak, yenilikçi fikirleriyle hayatımızı kolaylaştıracak projeler üretecek olan Osman'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum," dedi. Başkan Şahin, Osman Kaan'ın başarısının, disiplinli çalışmanın ve destekleyici bir çevrenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdiğini vurguladı.

Belediyede gerçekleşen ziyarette Osman Kaan Çalışan, öğretmenleri ve okul müdürü Bilinç Derya Güngör ile birlikte Başkan Veli Gündüz Şahin'e başarı hikayesini anlattı. Osman Kaan, sınav sürecinde yaşadığı deneyimleri ve gelecekteki hedeflerini paylaşırken, öğretmenleri de öğrencilerinin başarısından duydukları gururu dile getirdi. Başkan Şahin, Osman Kaan ve öğretmenleriyle bir süre sohbet ederek, eğitim sürecinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş