Manisa'nın Kula ilçesinde, İzmir- Ankara D300 karayolu Kavacık rampalarında meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza, saat 21.30 sıralarında gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre, Kavacık Mahallesi’nden Uşak istikametine dönmek isteyen Yusuf G. (40) idaresindeki 20 FE 187 plakalı otomobil, Uşak’tan Salihli istikametine gitmekte olan Doğan B. idaresindeki 64 FS 202 plakalı açık kasa transit araçla kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobilde bulunan sürücü Yusuf G. ve yolcular Ayşe G. (31) ile Hasan K. (52) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralı vatandaşlara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından yaralılar Kula Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yusuf G. ve Ayşe G.'nin durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Hasan K., Kula Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelerin ardından Salihli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Muş’un Bulanık İlçesinde Meydana Gelen Kazada Can Kaybı 2’ye Yükseldi Muş’un Bulanık İlçesinde Meydana Gelen Kazada Can Kaybı 2’ye Yükseldi

Soruşturma Başlatıldı


Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kavacık rampalarında meydana gelen bu üzücü kaza, trafikte dikkatli olmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.Kazanın neden meydana geldiği ve detayları ile ilgili soruşturma devam ediyor. Yaralıların bir an önce sağlığına kavuşması temennisiyle, yetkililer sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıyor.

Kaynak: İHA