Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın yenilenen Kayseri Pınarbaşı seçimleri ile ilgili CHP’nin seçim mitingine katılması eleştiri konusu oldu.

Başkent Ankara’da dün sağanak yarış etkili oldu. Özellikle Yenimahalle ve Keçiören’de ev işyerlerini su basarken, bazı yollarda çökme olduğu görüldü.

FETÖ Elebaşı Gülen'in Yeni Adresi: Pensilvanya'daki Lüks Malikane FETÖ Elebaşı Gülen'in Yeni Adresi: Pensilvanya'daki Lüks Malikane

Birçok vatandaşın ise sel sularına kapılarak zor anlar yaşadığı sağanak yağış etkisini sürdürürken Mansur Yavaş’ın mitingi katılmasına AK parti cenahından tepki geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi AK parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın tepkisini sosyal medyadan dile getirdi. Yalçın mitinge ilişkin görselleri de paylaştığı sosyal medya paylaşımında tepkisini şöyle dile getirdi:

“Bugün Ankara’da özellikle Keçiören bölgesinde sel etkili olurken, Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan Kayseri Pınarbaşı’nda birlikte seçim mitingine katıldılar.”

YENİMAHALLE’DE YARALAR SARILIYOR

Öte yandan Ankara’da etkili olan sağanak yağışın ortaya çıkardığı olumsuzluğu gidermek üzere Yenimahalle Belediyesi çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Aydan Caddesi, İvedik Caddesi ve Şehit Hakkı Sözer Caddesi’ndeki sağanak yağışın olumsuz etkilerini en aza indirmek için ilk andan itibaren tüm ekiplerimizle teyakkuz halindeyiz” denildi.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş