Icardi'nin Yeni Lüks Otomobili Sosyal Medyada Gündem oldu!

Galatasaray, RFS maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı Galatasaray, RFS maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, yeni satın aldığı Lamborghini Urus ile dikkat çekti. 52 milyon lira değerindeki bu lüks otomobil, Icardi'nin sosyal medya hesaplarında paylaştığı pozlarla büyük ilgi gördü. Futboluyla olduğu kadar özel hayatıyla da sıkça gündeme gelen Icardi, araç koleksiyonunu genişletmeye devam ediyor.

Sosyal Medyada Paylaşılan Lüks Cip

Icardi, Instagram hesabından Lamborghini Urus'un fotoğraflarını paylaşarak, “Birlikte mükemmel çiftiz, o bakışları çalıyor ve ben… Ben de öyle” ifadelerini kullandı. Arjantinli futbolcunun garajında, spor otomobillerden arazi araçlarına kadar çeşitlenen altı farklı araç bulunuyor.

Fenerbahçe Detaylı Plaka Tartışması

Icardi'nin yeni lüks aracının plakası, sosyal medyada Fenerbahçe göndermesi olarak değerlendirildi. Plakada yer alan “34 R 3003” numarası, derbi maçlarının skorlarını işaret ediyor. Bu plakanın, 8 Ocak 2023'teki Fenerbahçe-Galatasaray maçında Galatasaray’ın 3-0 galibiyetini ve 4 Haziran 2023'teki Galatasaray-Fenerbahçe derbisindeki aynı skorla elde edilen galibiyeti temsil ettiği iddia ediliyor.

Icardi'nin Kişisel Hayatındaki Zorluklar

Wanda Nara ile 10 yıllık evliliği sona eren Mauro Icardi’nin son dönemlerde zor günler geçirdiği biliniyor. Buna rağmen, lüks otomobil alımı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Muhabir: Haber Bülteni