Ekonomi

Medikal sanayicileri Afetle Mücadele Vakfı kuruyor

OSTİM Medikal Sanayi Kümelenmesi Derneği genel kurulu vakıf kuruluşu için bugün olağanüstü toplanıyor.

Abone Ol

OSTİM Sanayi Kümelenmesi Derneği, Ankara’da Afetle Mücadele Vakfı kurmak üzere harekete geçti.

Derneğin bugün yapılacak olağanüstü genel kurulunda Afetle Mücadele Vakfı’nın kurulması işlemlerinin gerçekleştirilmesi, vakfın kurulması için belirlenen nakdi paranın ödenmesi, vakfın her türlü kuruluş işleminin gerçekleştirilmesi ve bu hususta vekil tayini için yönetim kuruluna yetki verilmesi konusu karara bağlanacak.

Bugün OSTİM Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu – 100. Yıl Bulvarı No:101/A Ostim, Yenimahalle /Ankara adresinde yapılacak olağanüstü genel kurulun gündemi şöyle:

Dernek üyelerinin ödenmeyen aidat borçlarının tahsilatı konusunda ve bu hususta her türlü kararın alınması ve uygulanmasına yönelik Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi

Derneğin de kurucusu olarak yer alacağı Afetle Mücadele Vakfı’nın kurulması işlemlerinin gerçekleştirilmesi, vakfın kurulması için belirlenen nakdi paranın ödenmesi, vakfın her türlü kuruluş işleminin gerçekleştirilmesi ve bu hususta vekil tayini için yönetim kuruluna yetki verilmesi

OTXSTİM MEDİKAL KÜMELENMESİ HAKKINDA

Bölgesel bir kalkınma modeli olan kümelenme modeli ile sağlık sektöründe üretim yapan firmalar ve destekleyici kuruluşlarıyla Ostim Medikal Sanayi Kümelenmesi, 2007 Yılında Platform olarak çalışmalarına başladı. 2011 yılında dernek statüsü aldı. 2007 yılından bu yana üye sayısını 90’ın üzerine çıkararak Medikal sektöründe birçok farklı alanda üretim yapan firmaya ulaştı.