Gündem

Mehmet Yiğiner göreve hızlı başladı 

Türkiye Şoförler Odası Federasyonu Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunda açık ara farkla seçimi kazanan Türkiye Şoförler Odası Federasyonu Başkanı Mehmet Yiğiner başkanlık görevine hızlı başladı. 

Abone Ol

Türkiye Şoförler Odası Federasyonu (TŞOF) mahkeme kararı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunu 4 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirdi.  Sonuçların açıklanmasının ardından Mehmet Yiginer  2421 oy alarak açık ara farkla seçimi kazandı.   

Seçimi kazanan Türkiye Şoförler Odası Federasyonu Başkanı Mehmet Yiğiner Başkanlık Görevine hızlı başladı. İlk olarak personel ile tanışma toplantısı düzenleyerek çalışmalarına başlayan Mehmet Yiğiner, toplantıda en iyi hizmeti sunmak adına birlik, beraberlik ve uyum içinde çalışmalara aralıksız devam edileceğini vurguladı. 


Yiğiner, personel ile tanışma toplantısının ardından TŞOF Plaka Matbaacılık A.Ş.’nin Basım Tesisini ve Trafik A.Ş.’nin Plaka Üretim Tesisini ziyaret etti. Ziyarette; üretim sürecini, aşamalarını, kullanılan makinaları, ekipmanları ve materyalleri yerinde inceleyen Yiğiner, “Göz bebeğimiz olan bu tesislerimizi çağın gerekliliklerine ve teknolojilerine uygun şekilde gerek insan gücü gerekse teknik donanım ile donatmaya ve geliştirmeye titizlik ve emin adımlar ile devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 


Türkiye Şoförler Odası Federasyonu Başkanı Mehmet Yiğiner daha sonra, Ankara Hurdacılar Esnaf Odası Başkanı irfan Çinkaya ile birlikte TOKİ tarafından yapılan Ankara Geri Kazanımcılar Sanayi Sitesi’ndeki işyerlerinde incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından açıklama yapan Mehmet Yiğiner, “Hizmete girmesi ile birlikte esnafımızın yeni ve modern bir sanayi sitesine kavuşacağı bu projenin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.