Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu 4 Temmuz 2024 tarihinde olağanüstü genel kurula gidiyor.

4 Temmuz 2024 Perşembe Günü saat 10.30’da ATO Congresium’da yapılacak olan seçimli olağanüstü genel kurulda üyelerin yarıdan bir fazlasının hazır olması gerekiyor.

Numan Kurtulmuş: 'BM'nin İsrail'i uluslararası kurallara uyması için zorlaması lazım' Numan Kurtulmuş: 'BM'nin İsrail'i uluslararası kurallara uyması için zorlaması lazım'

Federasyon başkanlığına adaylığını daha önce açıklayan Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, son günlerce seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Türkiye’nin her bölgesinden gelen oda başkanlarını ağırlayan Yiğiner zaman zaman da Ankara dışına çıkarak oda başkanları ve delegelerle görüşüyor.

Mehmet Yiğiner’in son durağı seçim çalışmaları kapsamında Şereflikoçhisar oldu. Yiğiner sosyal medya hesabından Şereflikoçhisar’daki temasları hakkında şu açıklamada bulundu:

Şereflikoçhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Mehmet Çetin, Şereflikoçhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Celal Yılmaz ve Şereflikoçhisar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanımız Dursun Eraslan’ı TÖHOB Başkanımız Ercan Soydaş ve Polatlı Şoförler Odası Başkanımız İsmail Tarhan ile birlikte ziyaret ettik.

Esnaf ve sanatkarlarımız ile ilgili hususları konuştuğumuz ve çalışmalarımızı paylaştığımız Mehmet, Celal ve Dursun Başkanlarımıza bizlere göstermiş oldukları ilgi, alaka ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz.”

Muhabir: Bünyamin Altıntaş