Önümüzdeki Perşembe günü yapılacak olan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’nun olağanüstü genel kurulunda başkanlığı aday olan Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner’e önemli bir destek açıklaması geldi.

ÖZULAŞ AŞ. Başkanı Sedat Şahin, yaptığı açıklamada, Mehmet Yiğiner’in TŞOF Başkan adaylığını desteklediklerini ve kendisine başarılar dilediklerini belirtti. Sedat Şahin, “Mehmet Yiğiner’in, esnaf ve sanatkârlar için yaptığı çalışmalar ve sağladığı katkılar ortada. TŞOF başkanlığı görevine layık olduğunu düşünüyor ve bu önemli görevde başarılı olacağına inanıyoruz” dedi.

ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, federasyon başkanlığına adaylığını açıklarken kampanyasını temellendirdiği ana temalar ise şöyle:

Bartın'da çevre kirliliğine büyük ceza Bartın'da çevre kirliliğine büyük ceza

Esnaf ve Şoförlerin Haklarının Korunması: Şoförlerin ve otomobilcilerin haklarını korumak ve onların daha iyi çalışma koşullarına sahip olmalarını sağlamak.

Eğitim ve Bilgilendirme: Sektördeki tüm bireylerin mesleki eğitimlerinin artırılması ve bilinçlendirme faaliyetlerinin düzenli olarak yapılması.

Teknolojik Yenilikler: Şoförlerin ve otomobilcilerin teknolojik yeniliklerle buluşturulması ve dijital dönüşüm süreçlerine adapte olmalarının sağlanması.

Sosyal Destek ve Yardım: Esnaf ve sanatkârların sosyal haklarının geliştirilmesi ve ihtiyaç duydukları her alanda desteklenmeleri.

4 Temmuz Perşembe günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurul, TŞOF’un geleceği açısından büyük önem taşıyor. Mehmet Yiğiner, adaylık sürecinde geniş bir destek alırken, esnaf ve şoförlerin beklentilerini karşılamaya yönelik projeleri ile dikkat çekiyor

Muhabir: Bünyamin Altıntaş