Önceki Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek, sosyal medya platformlarından yaptığı bir duyuru ile Akdeniz Üniversitesi'nde kendi isminin geçtiği bir doktora tezinin hazırlandığını açıkladı.Gökçek, paylaşımında Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde İsmail Aysal Güdklı tarafından hazırlanan tezin konusunun "Siyaset ve Sosyal Medya İlişkisi" olduğunu belirtti. Tezin, Gökçek’in dönemi ve uygulamaları üzerinden bu iki alan arasındaki etkileşimi inceleyeceği ifade edildi.

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstütüsü'nden İsmail Aysal GÜDEKLİ tarafından hazırlanan "Siyaset ve Sosyal Medya İlişkisi" konulu tezde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek örneği konusu tezin 125. sayfasından itibaren yer alıyor.

Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da

Önceki Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek kendi örneğinin yer aldığını ve bu çalışmayı kaleme alan Güdklı’ya teşekkür etti. Paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı: 

    "Sosyal Bilimler Enstitüsü'nden İsmail Aysal Güdklı Bir Doktora Tezi Hazırlamış…Konu: Siyaset ve Sosyal Medya İlişkisi (Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek Örneği)

    Danışman: Doç. Dr. Ahmet Ayhan
    İletişim Ana Bilim Dalı Doktora Tezi Antalya İsmail Aysal Güdklı'ya teşekkürler…

    Melih Gökçek Konusu:125. sayfadan itibaren…"

    Muhabir: Cansel Yıldız