Ankara’da Dans Coşkusu: Latin Dans Kursu Başvuruları Başlıyor! Ankara’da Dans Coşkusu: Latin Dans Kursu Başvuruları Başlıyor!

İYİ Parti'nin eski başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti'nin eski yöneticilerinden Sedat Aksakallı'nın kızının düğününde nikah şahitliği yaptı. Sosyal medyada paylaşılan nikah fotoğrafları, büyük ilgi gördü ve çok sayıda yorum aldı.

Gündeme Damga Vuran Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ederek birlikte poz vermesi, siyaset gündeminde geniş yankı uyandırmıştı. Bu ziyaret, Akşener'in siyasetteki geleceği hakkında spekülasyonlara yol açmıştı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise Akşener'in bu ziyaretine dair kendisine yöneltilen soruları "Ben yorumlamıyorum" diyerek cevap vermişti.

Düğünde Buluştular.

Akşener, bu kez Sedat Aksakallı'nın kızının düğününde Mansur Yavaş ile birlikte nikah şahitliği yaparak yeniden dikkatleri üzerine çekti. Düğüne Mansur Yavaş ile birlikte Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da eşlik etti.  Gazeteci İsmail Saymaz ise düğünden bir kareyi sosyal medyada paylaşarak bu buluşmayı takipçileriyle paylaştı. 

Saymaz, fotoğrafta gülümsemeyen Mansur Yavaş'ın ifadesini de yorumlayarak şunları dedi:

Şahitler arasında yer alan Mansur Yavaş, vaziyetten pek memnun görünmüyor.

Muhabir: Haber Bülteni