Mersin'in Tarsus ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen zincirleme kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 39 kişi yaralandı. Kaza, Mersin-Adana Otoyolu'nun Tarsus Yenice Kütüklü mevkiinde gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, Adana yönünden gelen 34 SD 8821 plakalı Mercedes marka yolcu otobüsü, yağışlı havanın etkisiyle kayarak devrildi ve karşı şeride geçti. Otobüs, biri otomobil, biri pikap, biri de kamyon olmak üzere toplam dört araçla çarpıştı. Olay yerine çok sayıda polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İntihar eden baba öldürdüğü 4 çocuğu ve eşiyle toprağa verildi İntihar eden baba öldürdüğü 4 çocuğu ve eşiyle toprağa verildi

Kurbanların Kimlikleri Belirlendi

Kazada hayatını kaybeden 10 kişinin kimlikleri tespit edildi. Ölenlerin Serhat Taraman, Elif Taraman, İpek Taraman, Ozan Kılıç, Birsen Çiftsüren, Sultan Acet, Taha Acet, Mehmet Kaplan, Halil Şimşek ve Ayla Çelik Teymen olduğu öğrenildi. Cenazelerden Ayla Çelik Teymen’in hastanede olduğu, Halil Şimşek’in Adana’ya, diğer sekiz kişinin ise Diyarbakır’a gönderildiği bildirildi.

Yaralanan 39 kişi, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Adana ve Mersin’deki hastanelere kaldırıldı. Kazada yaralananların tedavileri sürüyor.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA