Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçedeki gençlere yönelik önemli bir çağrıda bulundu. Gençlerin meslek sahibi olmaları, kendilerini geliştirmeleri ve hayatlarına yeni bir başlangıç yapmaları için çeşitli el işi, hobi, eğitim ve meslek edindirme kursları düzenlediklerini belirten Ercan, her yaş grubuna hitap eden kursların Sincan Gençlik Merkezlerinde verileceğini duyurdu.

Başkan Murat Ercan, Sincan Belediyesi'nin gençlerin ve yetişkinlerin hayatlarına değer katmak amacıyla düzenlediği kurslara katılmaları için çağrıda bulundu. El işi ve hobi kurslarıyla yaşamlarına renk katmak, eğitim kurslarıyla kendilerini geliştirmek ve sertifika sahibi olmak isteyen tüm Sincanlıları Gençlik Merkezlerine davet etti. Ercan, mesajında şunları ifade etti:

"El işi, hobi, eğitim ve meslek edindirme kurslarımızda her yaş grubuna göre bir branş var. Meslek edindirme kurslarımız ile hayata yeni bir başlangıç yapmak, hobi kurslarımız ile yaşama renk katmak, çeşitli branşlardaki eğitim kurslarımız ile kendini geliştirmek ve sertifika sahibi olmak isteyen tüm Sincanlıları Gençlik Merkezlerimize bekliyoruz."

TÜİK Eylül ayı enflasyon verilerini açıkladı! TÜİK Eylül ayı enflasyon verilerini açıkladı!

 

Muhabir: İrem Arslan