Siyaset

MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı’nda görev değişimi

İlçe başkanlığı görevini uzun süredir yürüten Musa Şahin, yerini Abdurrahman Özçelik'e bıraktı.

Abone Ol

MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı'nda önemli bir görev değişikliği yaşandı. İlçe başkanlığı görevini uzun süredir yürüten Musa Şahin, yerini Abdurrahman Özçelik'e bıraktı. Bu değişiklik, Gölbaşı ilçesinde MHP teşkilatında yeni bir dönemin başlangıcına işaret ediyor.

Görev değişikliği kapsamında, önceki dönem MHP Gölbaşı İlçe Başkanı olan Musa Şahin, MHP Ankara İl Yönetim Kurulu’na üye olarak atandı. Şahin'in yeni görevinde, Ankara genelindeki teşkilat çalışmalarına katkı sağlaması bekleniyor.

MHP içerisinde uzun yıllardır çeşitli görevlerde bulunmuş olan Musa Şahin, Gölbaşı'ndaki başarılı çalışmalarıyla biliniyor. İlçe başkanlığı döneminde, partinin Gölbaşı'ndaki varlığını güçlendiren ve Cumhur İttifakı adına önemli başarılara imza atan Şahin, bundan böyle il genelinde MHP'nin stratejik kararlarında söz sahibi olacak.

ABDURRAHMAN ÖZÇELİK YENİ İLÇE BAŞKANI

Musa Şahin'in il yönetimine atanmasının ardından, Gölbaşı İlçe Başkanlığı görevine ise Abdurrahman Özçelik getirildi. Gölbaşı Çimşit Mahallesi'nden olan Özçelik, daha önce de aktif bir şekilde siyasetin içinde yer almış ve son yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi adayı olarak dikkat çekmişti. Özçelik'in, Gölbaşı ilçesindeki MHP teşkilatını daha da güçlendirmek ve yerel seçimlerde partiyi daha ileriye taşımak adına önemli çalışmalar yapması bekleniyor.

Yeni ilçe başkanı Abdurrahman Özçelik'in göreve gelmesiyle birlikte, MHP'nin Gölbaşı'nda Cumhur İttifakı'nın güçlü bir parçası olarak çalışmalarını sürdüreceği vurgulanıyor. Özçelik, Gölbaşı’nda partinin tabanıyla yakın ilişkiler kurarak, yerel seçimlerdeki başarının devamını sağlamayı hedefliyor. Gölbaşı’nda MHP’nin güçlü bir teşkilata sahip olması, Cumhur İttifakı’nın ilçedeki etkinliğini artırmak için büyük önem taşıyor.