Ziyaret kapsamında, Çamlıdere ilçesinin güvenlik sorunları ele alınarak karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

G Zj U L Eq W0 A Yxr6

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Sadir Durmaz, sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı:

“Değerli komutanımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, vatandaşlarımızın huzur ve asayişi için gece gündüz fedakarca görev yapan tüm kolluk kuvvetlerine üstün başarılar dilerim.”

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan da, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Çamlıdere İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sn. Arda Deniz’i ziyaret ederek, Çamlıdereli hemşerilerimizin huzur ve güvenliği için yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

G Zimx M Wc A Qsgm E

İlçe güvenliği konusunda yapılacak çalışmaların değerlendirilmesine ve güvenlik güçlerine destek ve moral olmasına vesile olan ziyaret fotoğraf çekimiyle sona erdi.

G Zj U L Ea X U Ac Lyb

Çamlıdere İlçe Jandarma Komutanlığı’na yapılan ziyaret sonrası MHP Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, MHP Çamlıdere İlçe Başkanı Mehmet Dursun Öztürk ve teşkilat üyeleriyle birlikte Şeyh Ali Semerkandi Türbesi’ni ziyaret ederek, dua ettiler.

G Zjh Q K Z Wo A Ynam V

İçinde gerçek et bulunan lahmacun fiyatı ne kadar olmalı?  Uzmanlar "bu fiyatın altındaysa sakın almayın" dedi İçinde gerçek et bulunan lahmacun fiyatı ne kadar olmalı? Uzmanlar "bu fiyatın altındaysa sakın almayın" dedi

G Zjh Q K W Xo Akt J8J

Kaynak: Fatma Doğanay