Okan Buruk'tan Galatasaraylıları üzecek açıklama: Muslera gidiyor mu? Okan Buruk'tan Galatasaraylıları üzecek açıklama: Muslera gidiyor mu?

Geçtiğimiz aylarda Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları, A Milli Erkek Futbol Takımı'nın özel uçakla seyahat etmesi tartışmasının ardından A Milli Kadın Voleybol Takımı da benzer bir durumla karşı karşıya kaldı. FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi maçları için Amerika'ya gidecek olan voleybolcular, 13 saatlik uçuşlarını Türk Hava Yolları (THY) ekonomi sınıfında yapacaklar.

Başarılı voleybolculardan Ebrar Karakurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 13 saatlik Amerika yolculuklarını ekonomi bölümünde geçireceklerini duyurdu. Karakurt, "13 saatlik Amerika yolculuğumuza economy bölümünde başlamış bulunmaktayız. Çok teşekkürler @turkishairlines" yazdı. Ebrar Karakurt devamında ise "Başka takımlar için özel uçak tahsis edilmeye devam ederken, bize gelince ekonomi" diyerek isyanını dile getirdi. Aynı şekilde Zehra Güneş ve Hande Baladın da THY'nin uygulamasına tepki gösteren paylaşımlarda bulundu. Zehra Güneş de Ebrar Karakurt'tan sonra bir paylaşım yaparak "En azından koridor ayırmışsınız" diyerek THY'ye tepkisini gösterdi. Hande Baladın da sığmayan ayaklarını paylaşarak arkadaşlarına destek verdi.  Takım kaptanı Eda Erdem ise tepkisini, uçağın içini paylaşarak gösterdi ve "Fotoğraftaki takım arkadaşlarımızı bulunuz" dedi.

THY Basın Müşavirinin Lüks Aracı Gündemi Sallamıştı!

Türk Hava Yolları'nın basın müşaviri Yahya Üstün'ün Miami Beach'ten Lamborghini marka lüks aracının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması gündemi uzun süre meşgul etmişti. Basın müşavirinin lüks aracıyla ilgili yapılan paylaşım, şirketin imajına zarar verdiği şeklinde yorumlandı.

THY'nin Milyonlarca Euro'luk Sponsorluk Anlaşmaları

Öte yandan, Türk Hava Yolları (THY), son yıllarda büyük miktarda sponsorluk anlaşmalarına imza attı. 2010 yılında üç yıllığına Barcelona'ya sponsor olan şirket, bu anlaşma için İspanyol devine 9 milyon euro ödeme yaptı. Ayrıca, EuroLeague ile 26 Temmuz 2010 tarihinde imzalanan 15 milyon euro bedelli sponsorluk anlaşmasıyla Avrupa basketbolunun en üst ligi olan EuroLeague, Turkish Airlines Euroleague adıyla düzenlemeye başladı.

THY, dünyaca ünlü isimlerle de reklam anlaşmaları yaparak büyük bütçeler ayırdı. Lionel Messi ve Kobe Bryant'ın yer aldığı reklam filmi için yaklaşık 100 milyon dolarlık bir bütçe ayrıldığı iddia edildi. Ayrıca, Kevin Costner'a 2009 yılında 1 milyon euro, 2017'de Morgan Freeman'a 1 milyon 200 bin euro, ve bu yıl Jose Mourinho'ya 1 milyon 500 bin euro ödendiği iddia edildi.


Muhabir: Haber Bülteni