Yıllardır işlediği konularla Türkiye'nin gündemini sarsan ve pek çok kayıp vakasını aydınlatan Müge Anlı, bu sezon da izleyicilerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. İlk bölümde ele alınan Gökhan Atakan'ın şüpheli ölümü ise adeta bir polisiye gerilim filmi gibi izleyenleri ekran başına çekti.

Gökhan Atakan’ın Gizemli Ölümü

2006 yılında Sakarya Gevye’deki Doğançay Nehri’nde ölü bulunan inşaat mühendisi Gökhan Atakan’ın dosyası, yıllar sonra yeniden açıldı. Atakan’ın doktor eşi Yeliz, o dönem eşinin nehirde boğularak öldüğünü belirtmiş ve dosya kapatılmıştı. Ancak, 16 yıl sonra ortaya çıkan yeni iddialar, olayın cinayet olabileceğini düşündürüyor.

Erdal Beşikçioğlu'ndan Tamer Karadağlı'ya sert tiyatro çıkışı! Erdal Beşikçioğlu'ndan Tamer Karadağlı'ya sert tiyatro çıkışı!

Şok İtiraf 

2012 yılında ikinci kez evlenen doktor Yeliz’in, yeni eşi tarafından ses kaydına alınan cinayet itirafı, dosyanın yeniden açılmasına sebep oldu. İddiaya göre, Yeliz, Gökhan Atakan’ın eski sevgilisi tarafından nehirden alınan suyla boğulduğunu ve cesedinin nehre atıldığını itiraf etti. Bu ses kaydı, olayın seyrini tamamen değiştirdi.

Müge Anlı Güzergahı Mercek Altına Aldı

Müge Anlı, Atakan çiftinin olay günü kullandığı güzergah üzerinde durarak, olayın nasıl gerçekleştiğini anlamaya çalışıyor. Şüpheli ölümdeki detaylar, izleyicileri soluksuz bir şekilde ekran başına kilitlerken, Müge Anlı ve ekibi bu karanlık olayı aydınlatmaya çalışıyor.

Kaynak: İHA