Yaşam

Murat Övüç oğlunu nişanlandırdı! Gelinine 2 kilo altın taktı!

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç oğlu Burak Övüç’ün nişan töreninde geline 2 kilo altın taktı. O anları sosyal medyadan paylaşan Murat Övüç’ün paylaşımına yorum yağdı.

Abone Ol

Şatavatlı ve lüks hayatını sık sık sosyal medyada paylaşan Murat Övüç bu kez oğlunun nişan töreninde boy gösterdi. Sosyal medyada sık sık skandal açıklamalarıyla gündeme gelen Murat Övüç, bu sefer de oğlunun nişanında dikkatleri üzerine çekti.

Lüks yaşantısını gözler önüne seren ve bunu göstermekten çekinmeyen Övüç, son olarak "Kasamı açıp dolarlarımı, eurolarımı öpüyorum" açıklamasıyla olay yaratmıştı.

Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç, bir süredir birlikte olduğu sevgilisiyle nişan yaparak evlilik yolunda ilk adımı attı. Fenomen isim Murat Övüç, nişanda siyah takım elbisesiyle boy gösterdi ve gelinine taktığı altınlarla dikkat çekti.

Övüç, gelinine tam 2 kilo altın takarak sosyal medyada gündem oldu. Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Övüç, takipçilerine yine olay yaratan anlar yaşattı. Fenomenin, altınları taktığı anları sosyal medyada sergilemesi büyük ilgi gördü ve çokça konuşuldu.