Gazeteci Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı'dan psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğü gerekçesiyle geçtiğimiz yıl anlaşmalı olarak boşandı. Yaşadığı zor günlerin ardından bir süre sessizliğini koruyan Alçı, son zamanlarda yeni bir ilişkiye adım attı.

NAGEHAN ALÇI YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Nagehan Alçı, son olarak Nevşin Mengü'nün programında yabancı bir diplomat ile birliktelik yaşadığını duyurdu. Boşanma sürecini atlatmanın verdiği rahatlıkla konuşan Alçı, "Ben boşanmış bir insanım. Annemle de çocuklarımla da tanıştırdım. Yıllarca yaşadığım kabustan sonra kendimi mutlu hissettim" dedi.

Ankara'nın en eski camisi kedilere yuva oldu Ankara'nın en eski camisi kedilere yuva oldu

NEGAHAN ALÇI'NIN ZOR EVLİLİĞİ

Eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan sürekli şiddet gördüğünü ifade eden Alçı, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Bir şiddetinde eve polis çağırdım. Yaşadıklarımı sineye çektiğim için kendime çok kızıyorum. Bir süre sonra o kısır döngüye girdiğinde insan sesini çıkaramaz hale geliyor."  Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı'nın işsiz kaldığı dönemde ona destek olduğunu ancak maddi açıdan da zorlandığını belirtti. "Rasim tarafından ben para cahili ilan edilmiştim. Para ortak hesaptaydı ama onu boşaltmış" diyerek yaşadığı maddi sıkıntıları da dile getirdi.

NAGEHAN ALÇI VE ÇOCUKLARI

Çocuklarının da şiddetin gölgesinde kaldığını anlatan Alçı, "Bir gün bana kızdığı için çocukları televizyonun karşısına oturtturmuş. Benim kötü göründüğüm bir yayını açıp, 'Çocuklar, anneniz bu kadar çirkin ve şişmandı. Annenizi ben yarattım' dedi."

NAGEHAN ALÇI YENİ SEVGİLİSİ KİM?

Nagehan Alçı, yaşadığı zorluklardan sonra yeni bir ilişkiye başlamasıyla kendini daha mutlu hissettiğini belirtti. Yabancı diplomat sevgilisiyle birlikte yaşadığı aşkı açıklarken, gelecek için umutlu olduğunu ifade etti.

Bu haber, Nagehan Alçı'nın özel hayatındaki son gelişmeleri ve geçmişteki zorlu evliliğini okuyuculara aktarıyor.

Muhabir: Haber Bülteni