Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle infial uyandıran Türkiye, cinayetin esrarengiz  sırlarıyla bir kez daha sarsıldı. İnceleme derinleştikçe ileri sürülen yeni bilgiler, olayı daha da karışık bir hale soktu.

Narin Davasında Korkunç Gelişme

Narin'in cesedini dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızının kaçırılarak hamile bırakıldığı iddiası, dosyaya şok gelişme olarak girdi.

Meteoroloji Çankırı için zirai don uyarısında bulundu Meteoroloji Çankırı için zirai don uyarısında bulundu

Amca Salim Güran'ın avukatı Onur Akdağ'ın sunduğu belgede yer alan bu iddia, cinayetin seyrini tamamen değiştirebilecek nitelikte görülüyor. Belgede, Bahtiyar'ın kızını kaçıranın eski muhtarın torunu olduğu bildirildi.

Söyleme göre Bahtiyar, daha önce eski muhtarın torunu tarafından kaçırılmış ve kızının gebe kalmasına sebep olmuştu. Bu durum karşısında sinir krizi geçiren Bahtiyar, eski muhtarın evine tabancayla baskın yapmış ve onu boğmaya çalışmıştı. Bu olay sırasında Salim Güran'ın da orada olduğu ve Bahtiyar'ı sakinleştirmeye çalıştığı belirtildi. Nevzat Bahtiyar'ın kardeşi Askeri Bahtiyar'ın da olayın tanığı olduğu iddia edildi.

Kaynak: Haber Merkezi