İsrail Başbakanlığı, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD’yi ziyaret edeceğini ve Salı günü ABD Başkanı Joe Biden ile bir araya geleceğini açıkladı. Netanyahu’nun Çarşamba günü ise ABD Kongresi’nde bir konuşma yapması bekleniyor. İsrail Başbakanı'nın yarın sabah saatlerinde ABD’ye hareket edeceği belirtildi.

Biden'ın Covid-19 Durumu

Beyaz Saray tarafından 18 Temmuz’da yapılan yazılı açıklamada, 81 yaşındaki Başkan Joe Biden’ın Las Vegas’taki bir etkinliğin ardından korona virüs testinin pozitif çıktığı duyurulmuştu. Biden’ın aşılı olduğu ve hafif semptomlar gösterdiği belirtilmişti. Biden’ın Delaware eyaletinde karantinaya gireceği ve bu süre zarfında tüm görevlerini tam olarak yerine getirmeye devam edeceği vurgulanmıştı.

"Tarikatçı dekan istemiyoruz" diyen öğrencilere ve il başkanına suç duyurusu "Tarikatçı dekan istemiyoruz" diyen öğrencilere ve il başkanına suç duyurusu

Netanyahu ve Biden'ın görüşmesi, iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve bölgesel konuların ele alınması açısından büyük önem taşıyor. Ziyaret, uluslararası arenada da yakından takip edilecek.

Kaynak: İHA