Son dönemde Furkan Bölükbaşı ile yaptığı programlar sonrası hakkında çıkan iddialarla  ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Nisanur Çaydan, birçok kişi tarafından merak edilmekte ve araştırılmaktadır. İşte, Nisanur Çaydan kimdir, kaç yaşında, nereli, ve hangi eğitimleri aldı sorularının cevapları...

Nisanur Çaydan Kaç Yaşında?

Nisanur Çaydan, 23 Temmuz doğumlu olup, doğum yılı net olarak bilinmemektedir. Genç spiker, yerel bir haber kanalı olan BBN Türk'te sunuculuk görevinde bulunmuştur. Siyasal iletişim alanında eğitim aldığı bilinen Çaydan, kariyerine iletişim, gazetecilik ve moderatörlük gibi çeşitli rollerde devam etmektedir.

2022 yılı itibariyle "Gel Zaman Git Zaman" adlı televizyon programını sunan Çaydan, daha önce Özgür Bolu Gazetesi'nde de çalışmıştır. Şu anda BBN Türk kanalında "Hafta İçi Son Durum" adlı programı her gün 11.00 ile 13.00 saatleri arasında sunmuştur.

Nisanur Çaydan İnstagram ve Twitter

Nisanur Çaydan, sosyal medyada da oldukça aktiftir. Instagram hesabı @nisancdnn, X (Twitter) hesabı ise @nisanurcaydan olarak bilinmektedir.

Hasan Nasrallah kimdir? Hasan Nasrallah öldü mü? Hasan Nasrallah kimdir? Hasan Nasrallah öldü mü?

Nisanur Çaydan Sevgilisi

Nisanur Çaydan'ın yaşı, evlilik durumu ve eğitim geçmişi hakkında detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Ancak, siyasal iletişim alanında eğitim aldığı ve bu alanda kariyerine devam ettiği bilinmektedir.

Muhabir: Haber Bülteni