Almanca Öğretmenleri Ankara'da Bir Araya Geliyor: "Deutsch Kunterbunt" Konferansı Almanca Öğretmenleri Ankara'da Bir Araya Geliyor: "Deutsch Kunterbunt" Konferansı

Ankara'nın en önemli markalarından biri olan Anatolia Musiki Ateşi final konseri ile Ankaralılara nostaljik bir konser düzenledi.

Koronun kurucusu olan Tanzer Kartal'ın olağanüstü performansı aynı zamanda Koristlerin seslendirdiği şarkılar Ankaralılar tarafından oldukça beğenildi. Gençlik Parkı Necip Fazıl Kısakürek salonunda gerçekleşen konsere siyaset iş dünyası ve sivil toplum kesimlerinden önemli isimler katılırken salonun tamamının dolduğu gözlendi.

Anatolia Musiki Ateşi Koristlerinden Feyza Kaya konser için gelen Ankaralılar ile yakından ilgilendi.

ERSEVEN’E TEŞEKKÜR

80 ve 90'lı yılların unutulmaz eserlerinin de seslendirildiği konserde koro şefi Tanzer Kartal , başta Ankara'nın tanınmış sanayicilerinden Haydar Erseven olmak üzere konsere sponsor olan , destek veren herkese teşekkür ederek plaket takdim etti.

Konser sonuna doğru coşku artarken , konser sonrasında izleyiciler sahneye çıkarak Koristler ve şef Tanzer Kartal'la fotoğraf çektirmek istediler. Konserin sponsorlarından iş insanı Haydar Erseven sahneye çıkarak koro şefi Tanzer Kartalı tebrik etti. Tanzer Kartal ise Ankara Sanatına ve Türk Kültürüne hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Muhabir: Onur Dedeoğlu