Organize Sanayi İş İnsanları Derneği (OSİAD) Akademi, Anadolu OSB ve İŞİM Kümelenmesi iş birliğiyle ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi eğitimi düzenliyor. 24 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşecek olan eğitim, müşteri memnuniyetini artırmak isteyen profesyonellere önemli bilgiler sunacak.

ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi eğitimi, katılımcılara müşteri şikayetlerini etkili bir şekilde yönetme ve müşteri memnuniyetini artırma konularında gerekli bilgileri ve becerileri kazandırmayı hedefliyor. Eğitimde, ISO 10002 standardının gereklilikleri, şikayet yönetim süreçleri, müşteri ilişkileri yönetimi ve sürekli iyileştirme konuları ele alınacak.

Türkiye, Fıstık İhracatında Rekor Kırıyor Türkiye, Fıstık İhracatında Rekor Kırıyor

Bu eğitim, müşteri memnuniyetini önemseyen ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen tüm profesyoneller, işletme yöneticileri, kalite yönetim sistemi sorumluları ve müşteri hizmetleri departmanı çalışanları için uygun.

Eğitime katılmak isteyenlerin OSİAD Akademi web sitesinden veya doğrudan OSİAD ile iletişime geçerek kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Muhabir: Hacer Koca