Ekonomi

OSTİM Dijital Dönüşüm Ofisi ilki başardı

Türkiye’nin ilk yerli ve milli endüstriyel 5G mobil şebeke ve Endüstri 4.0 uygulamaları Win Eurasia Fuarında görücüye çıktı.

Abone Ol

Türkiye’nin en büyük ve en üretken organize sanayi bölgelerinden biri olan OSTİM Organize Sanayi Bölgesi, başarılarına her geçen gün yenisini ekliyor.

Bu çerçevede OSTİM bünyesinde oluşturulan Dijital Dönüşüm Ofisi Türkiye’de bir ilki başararak Türkiye’nin ilk yerli ve milli endüstriyel 5G mobil şebeke ve Endüstri 4.0 uygulamalarını devre aldı.

Dijital Dönüşüm Ofisi hayata geçirdiği söz konusu uygulamayı uluslararası pazarlarda da görücüye çıkardı. OSTİM’in resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şöyle denildi:

“ OSTİM OSB Dijital Dönüşüm Ofisi koordinasyonunda, Win Eurasia Fuarında, Türk Telekom iş birliği ile OSTİM’de ilk uygulama örneği gerçekleştirilen Türkiye’nin ilk yerli ve milli endüstriyel 5G mobil şebeke ve Endüstri 4.0 uygulamaları anlatıldı.”

OSTİM Dijital Dönüşüm Ofisi’nde işletmelere yönelik Dijital Dönüşüme Hazırlık Danışmanlığı, Dijital Dönüşüm Olgunluk Analizi, Dijital Dönüşüm Yol Haritası ve Yerli ve Milli Teknolojilerin Sanayi ile Entegrasyonu hizmetler veriliyor.