ABD'nin ünlü bankasına ne oldu? Müşteriler hesaplarına ulaşamıyor! ABD'nin ünlü bankasına ne oldu? Müşteriler hesaplarına ulaşamıyor!

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi’nde yenilikçi ve sürdürülebilir enerji çözümleri için önemli bir adım atılıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın koordinasyonunda, Dünya Bankası finansmanlı Türkiye Organize Sanayi Bölgeleri Projesi kapsamında OSTİM OSB GES (Güneş Enerji Sistemi) Projesi ile Trafolar Arası Fiber Haberleşme Alt Yapısı Projesi hayata geçirilecek.

Bu projeler, OSTİM Organize Sanayi Bölgesi'nin enerji verimliliğini artırmayı ve iletişim altyapısını güçlendirmeyi amaçlıyor. Projeler kapsamında hazırlanan ve Dünya Bankası tarafından onaylanan "Çevresel ve Sosyal Yönetim Planı" ve "Paydaş Katılım Planı" kamuoyunun bilgisine sunulmuş durumda.

Proje ve faaliyetler hakkında başta proje alanı çevresindeki sakinler olmak üzere tüm paydaşların bilgilendirilmesi, görüş ve önerilerinin alınabilmesi için “Paydaş Katılımı ve Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecek. Bu toplantı, projelerin şeffaflık ilkesine uygun olarak yürütülmesi ve paydaşların projelere katılımının sağlanması açısından büyük önem taşıyor.

OSTİM Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda 09 Ağustos 2024 tarihinde düzenlenecek olan söz konusu toplantı saat 10.00’da başlayacak.

OSTİM OSB GES Projesi, bölgenin enerji ihtiyaçlarının daha sürdürülebilir bir şekilde karşılanmasını sağlayacak ve OSTİM’i yeşil enerji kullanımında öncü bir konuma getirecek. Ayrıca, Trafolar Arası Fiber Haberleşme Alt Yapısı Projesi ile bölgedeki iletişim altyapısı modernize edilerek daha güvenilir ve hızlı bir hizmet sunulacak.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş