Başkent OSB çöp ihbar hattı kurdu Başkent OSB çöp ihbar hattı kurdu

OYAK Genel Müdürlüğü önünde, 2023 yılı nema oranını beğenmeyerek oturma eylemi başlatan Murat Beşoğul, eylemini sonlandırdığını açıkladı. Eylemi sırasında OYAK Emeklilik ve Sigorta Sistemi (EMS) üyeleri için daha yüksek nema oranları talep eden Beşoğul, destek veren herkese teşekkür ederek memleketi Çanakkale'ye geri döndü.

Murat Beşoğul, 2023 yılı nema oranının yeterli olmadığını düşündüğü için OYAK Genel Müdürlüğü önünde tek başına oturma eylemine başlamıştı. Beşoğul'un eylemi, kamuoyunun dikkatini çekmiş ve sosyal medyada geniş yankı bulmuştu. Eylem süresince birçok kişi, sosyal medya üzerinden, telefonla arayarak veya bizzat eylem alanına gelerek Beşoğul'a destek verdi.

Murat Beşoğul, eylemini sonlandırdığını ve memleketi Çanakkale'ye geri döndüğünü duyurdu. Beşoğul, yaptığı açıklamada şunları belirtti:

“"OYAK EMS sistemi üyeleri için başlattığım eylemi sonlandırdım ve memleketim Çanakkale’ye geri döndüm. Sosyal medyadan, telefonla arayarak, bizzat eylem mahalline gelerek destek veren arkadaşlara çok teşekkür ederim."

Muhabir: İrem Arslan