"Türkülerin Dilinden Anadolu" Konseri Ankara’da Sanatseverlerle Buluşuyor "Türkülerin Dilinden Anadolu" Konseri Ankara’da Sanatseverlerle Buluşuyor

Pegasus Havayolları, yaz aylarında seyahat planları yapan yolcuları için "Bir Bilet Senden, Bir Bilet Benden!" kampanyasını başlattı. Bu özel kampanya, 17 Temmuz 2024 tarihine kadar geçerli olup, seyahatseverlere cazip fırsatlar sunuyor.

PEGASUS BİR BİLET SENDEN, BİR BİLET BENDEN KAMPANYASI

Kampanya kapsamında, 1 Ağustos ile 15 Eylül 2024 tarihleri arasında flypgs.com veya Pegasus Mobil uygulaması üzerinden yurt dışı uçuş bileti satın alan yolcular, bir hediye bilet şifresi kazanacaklar. Bu şifre, 20 Kasım 2024 ile 27 Mart 2025 tarihleri arasında direkt uçuşlarda kullanılabilir.

Hediye bilet şifresi, 5 Ekim ile 5 Kasım 2024 tarihleri arasında kullanılmak üzere açılacak ve bu süre zarfında yolculara yurt içi veya yurt dışı uçuşlarda kullanma imkanı sağlayacaktır. Ancak, kampanya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) uçuşları için geçerli değildir.

PEGASUS BİR BİLET SENDEN, BİR BİLET BENDEN KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak isteyen yolcular, Pegasus'un resmi internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden kampanya detayları ve şartları ile ilgili bilgi alabilirler. Pegasus Havayolları'nın bu kampanyası, yaz döneminde seyahat planı yapanlar için büyük bir avantaj sunarken, sonbahar ve kış aylarında da ekonomik seyahat fırsatları sağlamayı hedefliyor.

Pegasus'un "Bir Bilet Senden, Bir Bilet Benden!" kampanyası, yaz sezonunda tatil planlarını yaparken hem bütçenizi korumanıza hem de sonbahar ve kış aylarında ekonomik seyahat yapmanıza olanak tanıyor. Kampanyadan yararlanarak hem yurt içi hem de yurt dışı seyahatlerinizi daha uygun fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz.

Muhabir: Haber Bülteni