İsrail askerleri, Filistinlilerin evlerini kışlaya çevirdi İsrail askerleri, Filistinlilerin evlerini kışlaya çevirdi

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde dramatik bir olay yaşandı. İddiaya göre, Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde, kiracısı olan akrabalarıyla alacak verecek meselesi yüzünden tartışan polis memuru Murat B., tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine beylik tabancasıyla ateş açtı.

Olay, 12.30 sıralarında başladı ve kısa sürede büyüdü. Çıkan ateş sonucu, Murat B.'nin annesi Gülhan B. dahil olmak üzere Abdullah Ç. ve Şeref Ç. hayatını kaybetti. Yaralanan Remziye Ç. ve Kadriye Ç. ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumlarından ikisinin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri ve polis güçleri, bölgede geniş çaplı incelemelerde bulundu. İl Emniyet Müdürü Arif Çangal da bilgi almak üzere olay yerine gelirken, Murat B. meslektaşlarına teslim oldu.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sırasında, olay yerinde bir adet tabanca ve çok sayıda boş kovan bulundu. Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve gelişmelerin takip edildiğini belirtti.

Kaynak: İHA