Real Madrid'in efsanevi isimlerinden Guti, genç yıldız Arda Güler hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. Guti, Arda’nın gelecek yıllarda daha da önemli bir rol oynayacağına inandığını belirtti.

Guti’nin Açıklamaları

AS gazetesine konuşan Guti, "Ancelotti, Arda Güler'e daha fazla dakika veriyor. Çok ilginç bir oyuncu. Harika son pasları olan, gol atan bir orta saha. Önümüzdeki birkaç sezonda daha fazla ön plana çıkacak." ifadelerini kullandı. Ayrıca Guti, mevcut Real Madrid kadrosunun, kendisinin forma giydiği dönemdeki “Galacticos” takımından daha iyi olduğunu ifade etti:

"Bu, Galacticos'tan daha iyi bir kadro. Çok iyi oyuncular var ve neredeyse hepsi genç. Real Madrid'de bir döneme damga vuracaklar."

Real Madrid Sezona İstediği Gibi Başlayamadı

LaLiga'da sezon başlangıcı beklentilerin altında kalan Real Madrid, Barcelona'nın 4 puan gerisinde bulunuyor. Carlo Ancelotti’nin ekibi, şu ana kadar oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Trendyol Süper Lig’de 8. haftanın hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig’de 8. haftanın hakemleri belli oldu

Arda Güler’in Performansı

Bu sezon şimdiye kadar 6 maçta forma giyen Arda Güler, henüz gol veya asistle tanışmadı. Ancak genç oyuncu, Real Madrid’le UEFA Süper Kupa’da şampiyonluk yaşamanın mutluluğunu tattı. Guti, Arda’nın bu sezondan itibaren sahada daha fazla sorumluluk alacağına inandığını ifade etti.

Muhabir: Haber Bülteni