Reza Zarrab, 2016 yılında banka dolandırıcılığı ve kara para aklama suçlarından ABD'de tutuklanmış, ardından serbest kalmıştı. Şimdi ise Bursalı sosyetik isim Dilara Altıntop ile evlendiği söyleniyor. Çiftin, geçtiğimiz aylarda Miami'de dünya evine girdiği söyleniyor. Ebru Gündeş'ten Alara adında bir kızı olan Zarrab'ın, sürpriz bir şekilde Altıntop ile nikah masasına oturması gündeme bomba gibi düştü.

Dilara Altıntop Kimdir?

Dilara Altıntop, LinkedIn profilinde Miami'de yaşadığını belirterek kendisiyle ilgili şu bilgileri paylaşıyor:

Faruk Zabcı kimdir? Faruk Zabcı kimdir?

"Yakın zamanda Boston Üniversitesi'nde paralegal sertifika programını tamamladım. Burada dava ve dava yaşam döngülerinden yasal araştırma ve yazmaya kadar çeşitli yasal kavramları inceledim ve analiz ettim. İş hukuku ve emlak planlaması da dahil olmak üzere geniş bir dava yelpazesinde uzmanlık kazandım. Resmi paralegal eğitimimin yanı sıra, iletişim becerilerim, zaman yönetimi ve çoklu görev yeteneklerim; ekip işbirliği yeteneğim ve problem çözme tutkumla birlikte beni hukuk alanında gelecekteki kariyer fırsatları için güçlü bir aday haline getiriyor."

Dilara Altıntop Ne İş Yapıyor? 

Altıntop, Türkiye Milli Yüzme Takımı'nın eski bir üyesi. Türkiye'yi çeşitli yarışmalarda temsil etti. Avrupa Gençlik Olimpiyat Oyunları, FINA Dünya ve LEN Avrupa Şampiyonası'nda yer aldı. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski A takımı üyesi ve kadın takım kaptanı olan Altıntop, çok sayıda madalya kazandı ve ulusal rekorlar kırdı. 2011 yılında Malta'nın Gzira kentinde düzenlenen ISF Yüzme Kupası'nda dünya şampiyonu oldu.

Muhabir: Haber Bülteni