Artçı depremler neden olur? Artçı depremlerin yapısı Artçı depremler neden olur? Artçı depremlerin yapısı

Van’da 27 Eylül’de kaybolan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’in ölümüne dair yeni detaylar ortaya çıktı. Üniversite öğrencisinin Google arama geçmişi ve kütüphaneden aldığı son kitap, olayın ardındaki bilinmezliklere ışık tutuyor. Kabaiş'in, kaybolmadan önce yaptığı Google aramalarında "Öldükten sonra cennete nasıl girileceği" ve "Ölen kişinin banka hesabındaki paraya ne olacağı" gibi sorgular yer aldı. Ayrıca, okuduğu son kitabın Sait Faik Abasıyanık’ın "Kayıp Aranıyor" eseri olduğu öğrenildi.

CNN Türk'ün haberine göre, Rojin'in bu kitabı seçmesi ve Google arama geçmişi, yaşadığı ruhsal durumu ve yaşadığı zorlukları anlamaya yardımcı olabilir. Bu yeni bilgiler, ölümünün ardındaki sırları çözmek için önemli ipuçları sunuyor.

Ön Otopsi Sonuçları Aydınlatıyor

Rojin Kabaiş’in cansız bedeni Van Gölü kıyısında bulundu ve ön otopsi raporuna göre darp ve cebir izine rastlanmadı. Cesette kesici ya da ateşli silahla yaralanma bulgusu tespit edilmezken, uzun süre suda kalmaya bağlı deformasyonlar görüldü. Boyun, diz ve kol bölgelerinde renk değişiklikleri olduğu kaydedildi. Kabaiş’in kesin ölüm nedeni, İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak detaylı incelemenin ardından belirlenecek.

Kaynak: Haber Merkezi