RÜYADA BAĞIRMAK

Eğer rüyada bir topluluğa doğru haykırdığınızı görüyorsanız, bu durum devlet ve nimete ermeye, feryad etmek ise sevinç ve feraha, korkulan bir şeyden güvenliğe çıkmaya işaret eder. Ancak, boş yere bağırdığınızı görmek başınıza tehlikeli bir olay geleceğine işaret edebilir.

Rüyasında bağıran kimse iyi haber veya mektup alabilir. Acıyla bağıran kimse ise endişesinden sıyrılıp sevinebilir.

Kirmanî'ye göre, sokakta yaşlı ve düzgün kıyafetli bir adamın akıllı ve mantıklı sözleri bağıra bağıra söylemesi, o senenin bereketli ve hayırlı olacağının işaretidir. Ancak, eğer bağıran kişi manasız ve korkutucu şeyler söylüyorsa, bu durum rüya sahibinin aldatılacağı veya zarar göreceği anlamına gelebilir.

Satılık bir mal için bağıran bir tellal görmek, bir yalan habere işaret edebilir.

ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek? ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek?

RÜYADA BİRİNE BAĞIRDIĞINI GÖRMEK

Rüyada birine bağırdığını görmek, bir tehlikeye işaret edebilir. Boş yere bağıran veya saçma sapan sözler söyleyen bir adamı görmek ise batıl ve yanlış sözlere delalet eder. Ancak bazen bu rüya, doğru ile yanlış arasını ayıran, akıllı ve anlayışlı bir kişiye işaret eder.

RÜYADA BAĞIRMAK VE ÇAĞIRMAK

Rüyada bağırmak ve çağırmak, genellikle çok konuşmak ve dikkat çekmek anlamına gelir. Ancak bu durum, rüya sahibinin gerçek hayattaki durumuna ve hislerine göre farklı yorumlanabilir.

Muhabir: Haber Bülteni