RÜYADA BAĞIRSAK YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada bağırsak yediğini görmek, yetim malı veya emanet bir malı yemekle tabir olunur. Bu durum genellikle harama el uzatmaya veya başkalarının malını haksız yere kullanmaya işaret eder.

Cabirul-Mağribî'ye göre, bağırsakların karından dışarıya çıkması altı şekilde yorumlanır: rızık, iş, haram mal, yardım isteme, kötü söz, çocuk. Ancak bazen bu rüya, günahlardan sakınmaya ve tevbeye işaret eder.

RÜYADA BAĞIRSAĞIN DIŞARIYA ÇIKMASI

Bağırsağın dışarı çıkması, aynı zamanda hastalık, güçlüklerle baş etmeye çalışma ve refaha kavuşma çabası olarak yorumlanabilir. Bağırsaklar genellikle mal ve aile ile ilişkilendirilir.

Rüyada bağırsakları karından çıkardığını ve sonra temizleyip geri yerine koyduğunu görmek, Allah'ın rızasını kazanmak uğruna ölüme işaret eder. Ayrıca, kızı olan veya üzerinde bir vasiyet bulunan bir kişinin bu rüyayı görmesi, kızını evlendirmek için çaba harcamasına işaret eder.

Turistler olayı çok başka anladı! Uzun etek giyip camide gezdiler Turistler olayı çok başka anladı! Uzun etek giyip camide gezdiler

Rüyada birinin bağırsağını yediğinizi görmek, bir yetimin malına vasi veya bir kişinin malına vekil olursanız, onların malından yemek anlamına gelir.

Bu rüya, genellikle gizli kalmış olan sırların açığa çıkması, beklenmedik bir durumla karşılaşma veya umulmadık bir tatsızlık yaşama gibi anlamlara gelebilir.

Muhabir: Haber Bülteni