Yaşam

Rüyada bahçe görmek ne anlama gelir?

Rüyada bakımlı ve yeşil bir bahçe görmek, dünya ve ahiret mutluluğunu simgeler. Etrafı güzel bir duvarla çevrili bahçe, dindar ve mutlu bir kişi ile onun ailesini temsil eder.

Abone Ol

RÜYADA BAHÇE GÖRMEK NEDİR?

Bahçe, dünya nimetlerinden fazlasıyla yararlanmak anlamına gelir ve aynı zamanda gönül zenginliğini ifade eder. Bahçe içindeki duvarın yerine yabani bitki veya meyvesiz ağaç görülmesi, düşük karakterli insanların başa geçmesine, din ve dünya düzeninde bozulmaya, sözün etkisiz kalmasına işaret eder.

RÜYADA BAHÇE GÖRMEK

Rüyada bahçe görmek, güzel, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir döneme girileceğini, hedeflerin gerçekleşeceğini ifade eder. Bahçeye ağaç dikmek, huzurlu ve rahat bir ömür geçirileceğini gösterirken, bahçeyi kazmak, maddi sıkıntılar yaşanacağına işaret eder. Çiçeklerle ve ağaçlarla dolu bir bahçe görmek, huzurlu ve mutlu bir yaşamın habercisidir. Yeşil ve rengarenk çiçeklerle dolu bir bahçede dolaşmak, iş, para ve aşkta başarıya ulaşmayı simgeler.

RÜYADA EVİN BAHÇESİNİ GÖRMEK

Rüyada evin bahçesini görmek, namusun korunacağına ve mal mülk edinileceğine işaret ederken, meyve ağaçlarıyla dolu güzel bir bahçe görmek, nişanlanmaya ve evlenmeye işaret eder. Bahçeden çiçek toplamak, işlerde destek görmeye alamet eder.

Bahçeye ağaç dikmek, mutlu günler geçirileceğine, bahçeyi kazmak ise geçim sıkıntısına düşüleceğine işaret eder. Kurumuş bir bahçe görmek ise işlenecek bir suçtan dolayı pişman olmaya yorulur.

RÜYADA BAŞKA BİRİNİN BAHÇESİNE GİRMEK

Başka birinin bahçesine girmek, iyi kimselerle tanışıp dost olunacağına ve onlarla birlikte hacca gidileceğine işaret ederken, bahçenin yanması veya zarar görmesi, olumsuzluklara ve dinin zayıflamasına yorulur.

RÜYADA GÜZEL BİR BAHÇE GÖRMEK

Rüyada güzel bir yeşil bahçeye girmek, İslam sevgisinin kalbe yerleştiğine işaret eder ve aynı zamanda Kur'an'a delalet eder. Bahçenin duvarla çevrili olduğunu görmek, yapılan işlerin yerinde olduğuna ve çabaların faydalı olacağına işaret eder.