Arzu ettiğiniz ve çok istediğiniz bir gelişmenin yaşanacağına işaret eder. Baklava yemek, para kazanacağınız bir işe girişeceğinize de işaret eder. Bekâr biri için evlilik, hasta biri için şifa, sıkıntıları olan kişi içinse rahatlama anlamına gelir.

RÜYADA CEVİZLİ BAKLAVA GÖRMEK

Rüyada cevizli baklava görmek ve yemek, rüya sahibinin uzun zamandır durgun olan işlerinde hareketlilik yaşanacağına ve yakını veya tanıdığı hasta varsa şifa bulacağına yorulur. Aynı zamanda bu rüya, iş hayatında yükselme ve makam sahibi olmaya delalet edebilir. Bazı rüya yorumcularına göre cevizli baklava, kısmetin açılması anlamına da gelir. Rüyada baklava yiyen kişi, sevinçli haberler alabilir, para biriktirebilir veya biriktirilmiş mal veya paraya kavuşabilir.

CEVİZLİ BAKLAVA YEMEĞİ

Cevizli baklava yemeği, kişinin maddi ve manevi yönden yakın zamanda çok mutlu olacağına işaret eder. Rüyada fıstıklı ya da cevizli baklava yemek, aile çevresinden güzel haberler alınacağına işaret edebilir.

RÜYADA İKRAM EDİLEN BAKLAVA GÖRMEK

Rüyada ikram edilen baklavadan yemek, genellikle sonu iyi bir girişimde bulunacağınızı işaret eder. Baklavacıda baklava yemek, sevilen ve değer verilen bir kişiyle ilişkilendirilir. Baklava yemek, mirasa veya beklemediğiniz bir yerden gelecek paraya işaret edebilir.

RÜYADA BİRİNE BAKLAVA İKRAM ETMEK

Rüyada birine baklava ikram etmek, büyük bir işe girişmeye işaret eder. Baklava yemek, hayatın ve geçimin mücadelesine işaret edebilir. Yenilen baklavalar genellikle dünya işlerine bağlanmaya işaret eder.

Rüyada Antep fıstıklı tepside baklava yemek, tatlı sözlere ve sevinçli haberlere işaret eder. Ayrıca, sevilen bir dostu çağrıştırabilir. Tatlı baklava yemek, zaman zaman ise, hoşnutluk duyulan bir dostu çağrıştırabilir. Bazen de fıstıklı baklava yemek, kısa sürecek bir gönül macerasına işaret edebilir.

Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da

Bu rüya yorumları genellikle kişinin yaşamındaki mevcut durumuna, duygularına ve yaşamındaki diğer etkenlere bağlı olarak değişebilir.

Muhabir: Haber Bülteni