RÜYADA BAKRAÇ GÖRMEK

Diğer bir yoruma göre ise, bu rüya kısmet, bereket ve anlamında değerlendirilir. Rüya tabirlerinde bakraç görmenin anlamı farklı şekillerde de açıklanır. Örneğin, bakraç satın almak, ev işlerinde yardımcı olacak iyi bir hizmetçi tutmaya işaret ederken, bakraçtaki delik, hizmetçideki bir noksanlığa işaret edebilir.

Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay! Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay!

RÜYADA BAKRAÇ

Rüyada dolu veya boş bir bakraç görmek ise iki farklı şekilde yorumlanır. Dolu bakraç, bol rızka ve berekete işaret ederken, boş bakraç giderlerin artacağına ve gelirin azalacağına delalet eder. Rüyada bakraçta su görmek ise, bol kısmete ve temiz yürekliliğe işaret eder, çünkü su temizleyicidir.

RÜYADA YOĞURT DOLU BAKRAÇ GÖRME

Yoğurt dolu bir bakraç görmek, rızkını zahmetle kazanan bir adama işaret eder ve zengin biriyle arkadaşlık edilerek iyilik ve menfaat görüleceğine işaret eder. Bakraç içindeki yoğurt, helal para ve mala işaret ederken, bakraçta su taşımak da güçlükle kazanılan maldan başkalarına da yedirme anlamına gelir.

RÜYADA BAKIR BAKRAÇ GÖRMEK

Rüyada bakır bakraç görmek, bekarsa evlenmeye, rızka ve görevde yüksek bir makama işaret eder. Ancak, bakır bakraçtaki delik veya kırılma, ailede sıkıntıya işaret edebilir. Kalaysız bakır bakraç görmek, sevinçli haberler ve mutluluğa işaret ederken, delik bakraç, dünyalığı sorumsuzca harcamaya işaret edebilir.

RÜYADA BAKRAÇ YIKAMAK

Bakraç yıkamak, yaşamın kolaylaşacağına ve mutluluğa işaret ederken, bakraç almak veya satın almak dünyalık elde etmeye ve şansın açılmasına yorulur. Bu rüya aynı zamanda bolluğa, berekete ve iyiliklere işaret eder.

Muhabir: Haber Bülteni