RÜYADA BALIK PİŞİRMEK

Balık pişirmek, hayırlı ve kazançlı işler yapacağını, sıkıntılarından kurtulacağını ve kayıplarını telafi edeceğini gösterir. Tanıdık birinin balık pişirmesi ise daha iyi bir duruma geleceğini ve büyük bir rahatlık yaşayacağını işaret eder.

RÜYADA BALIK PİŞİREN BİRİNİ GÖRMEK

Balık pişiren birini görmek, merhametli ve iyiliksever bir kalbe sahip olacağını gösterir. Aileden birinin balık pişirmesi ise sevdikleriyle keyifli zaman geçireceğini ve özlem duyduğu bir yakının ya da arkadaşının ziyarete geleceğini işaret eder.

RÜYADA MANGALDA BALIK PİŞİRMEK

Mangalda balık pişirmek, mutlu bir haber alacağını ve huzurlu hissedeceğini gösterir. Arkadaşının mangalda balık pişirmesi ise insanlarla dürüst ilişkiler kuracağını işaret eder. Erkeğin mangalda balık pişirmesi de girişilen her işin hayırlı sonuçlanacağını ve rızkının artacağını işaret eder.

RÜYADA BALIK PİŞİRİP YEDİRMEK

Balık pişirip yedirmek, hayırlı ve bereketli bir döneme girileceğini gösterir. Balık pişirmek istemek, hedeflere yaklaşılacağını ve maddi kazancın artacağını işaret eder. Ayrıca, beklenmedik ve sıra dışı davranışlar sergilenmesinin işaretidir.

Başkasının balık pişirdiğini görmek, etrafındaki insanlardan beklenmedik yardım ve destek göreceğini işaret eder. Kaynananın balık pişirmesi ise çevresindeki kişilerin iyi niyetli ve yardımsever olacağını işaret eder.

Antalya’da aç ayılar kovanları kemirdi Antalya’da aç ayılar kovanları kemirdi

RÜYADA FIRINDA BALIK PİŞİRMEK

Fırında balık pişirmek, kazanılan paranın hayırlı ve makbul amaçlar için harcanacağını işaret eder. Komşunun fırında balık pişirmesi ise hayal edilen işin yapılacağını ve bu işten büyük kazanç sağlanacağını gösterir.

Muhabir: Haber Bülteni