Antalya’da aç ayılar kovanları kemirdi Antalya’da aç ayılar kovanları kemirdi

Yıkanmak için banyo yaptığını görmek, keder ve üzüntüden kurtulmaya işaret eder. Ayrıca, bazen banyo bekâr kişiler için evliliğe, banyonun havuzları ise eşin ailesi ve malına işaret edebilir.

RÜYADA BANYO YAPMAK

Rüyada banyo yapmak, ilim evine, camiye, çarşıya, günahkâr için tövbeye, fakir için zenginliğe ve hastalık durumunda şifaya işaret edebilir. Hastalıkla mücadele eden bir kişinin rüyasında banyo yapması ve ılık suyla yıkanması, hastalığının iyileşmesine işaret ederken, tabiatına uygun olmayan suyla yıkanması üzüntü ve hastalığın artmasına işaret edebilir.

Sağlam ve sıhhatli bir kişinin banyo yaparak temizlenmesi, kendisini hidayete götürecek bir ilme erişebileceği veya borcunu ödeyebileceği, bekâr ise evlenebileceği, fakir ise zenginleşebileceği anlamına gelebilir. Güzel kumaşlardan elbise giymiş veya güzel koku sürünmüş olarak ölünün banyodan çıktığını görmek, Allah'ın o kişiyi affedeceğine işaret edebilir.

Nehirde banyo yapmak, yüce ve cömert olan Allah'ın lütfuna ve büyük bir mülke ve nimete işaret edebilir. Üzüntünün gitmesi ve borcun ödenmesi gibi olumlu durumları da beraberinde getirebilir.

Çağlayan altında banyo yapmak veya suyu avuçlayıp başına dökmek, büyük bir mirasa işaret edebilir.

Denizde banyo yapmak, günah ve hatalardan arınmaya ve hüzünün gitmesine işaret edebilir.

Rüyada banyo yapmak, genellikle olumlu bir semboldür ve rüya sahibinin hayatında iyileşme, rahatlama ve huzur bulma sürecine gireceğine işaret eder.

Muhabir: Haber Bülteni