"Batıya Doğru Sürüklenen Fay: Kırıldığında 7.8 Şiddetinde Deprem Olabilir!" "Batıya Doğru Sürüklenen Fay: Kırıldığında 7.8 Şiddetinde Deprem Olabilir!"

Ancak çirkin, zayıf veya sağlıksız bir bebek görmek, tatsız haberler veya dedikoduların işaretçisidir. Üstleri başları kirli bebekler ise yakın bir zamanda maddi kazanç getirecek haberlerin habercisidir.

RÜYADA KIZ BEBEK GÖRMEK

Rüyada kız bebek görmek, genellikle bolluk, şeref ve zorlukların ardından kolaylığa işaret eder. Bu rüya, bolluk, refah ve itibarın artacağını gösterir. Aynı zamanda zorlukları aşarak kolaylıklara kavuşacağınızı simgeler. Kız bebek rüyası, sevindirici bir olayın habercisidir ve dünya nimetlerine işaret eder.

RÜYAD KÜÇÜK BEBEK GÖRMEK

Rüyada küçük bir bebek görmek genellikle bolluk, bereket ve şeref anlamına gelir. Bu rüya, zorluklardan sonra kolaylıkların geleceğine işaret eder. Küçük bir bebek, sevinçli bir olay veya işle karşılaşacağınızı gösterir. Ayrıca, rüyada henüz meme emen bir küçük bebek görmek, övgüye değer ve üzerine iyilik umulan hayırlı bir işe işaret eder.

Rüyada bebek bulmak, genellikle bir çocuğun müjdesi olarak yorumlanır ve sıkıntı ve üzüntülerin sona ereceğine işaret eder. Terkedilmiş bir bebeği bulmak, akrabalar aracılığıyla gelecek bir mirasa işaret eder. Bir kişinin rüyasında bir yere bırakılmış bir bebeği bulması, tüm sıkıntılardan kurtulacağını gösterir. Kaybolmuş bir bebeği bulmak ise sevindirici haberlere işaret eder.

Muhabir: Haber Bülteni