Bedenine fazla özen gösterildiğini görmek ise kişinin nefsine düşkünlüğüne veya dış görünüşe aşırı önem verdiğine işaret eder.

Gözlerinde veya kulaklarında ot bitmesi, ibret almamaya veya öğütleri dinlememeye delalet eder. Ancak bedenin her tarafında güzel şekilde ot bitmesi, o yılın bolluk ve ucuzluk içinde geçeceğine işaret eder.

ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek? ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek?

RÜYADA BEDEN GÖRMEK

Rüyada kişinin kendi vücudunu çıplak ve temiz görmesi, yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağını ve hayatının daha rahat bir döneme gireceğini gösterir. Ancak çıplak insanlar görmek, genellikle tatsız haberler, dedikodular veya huzursuzluk olarak yorumlanır.

Bir kimse rüyasında bedeninde kuvvet ve sağlık görmesi, güce ve sağlığa işaret ederken, bedeninin büyük olduğunu görmesi mal ve şerefe, bedeninin madenden veya balçıktan olduğunu görmesi ise ölüme işaret edebilir.

Rüyada beden sağlığının kötü olduğunu görmek ise hastalık ve zahmete işaret eder. Çünkü sağlık, hastalığın zıttıdır ve bazen beden sağlığı nimete kavuşmaya işaret edebilir.

Rüyaların sembolizmi karmaşık olabilir ve her rüya kişinin iç dünyasının yansıması olarak yorumlanabilir. Bu nedenle rüyalar, kişinin duygusal durumunu, kaygılarını veya umutlarını anlamak için önemli ipuçları sunabilir.

Muhabir: Haber Bülteni